Als Professional

Bij Polanski & Partners sta jij als professional centraal. Ons doel is om jou als eerste de meest recente en passende vacatures te kunnen bieden. Doordat wij continu in contact staan met onze opdrachtgevers zijn wij altijd vroegtijdig op de hoogte van actuele kansen in de markt.

Door ons brede netwerk binnen de installatiebranche is het mogelijk om jou te informeren over de meest recente vacatures, ontwikkelingen en laatste nieuws binnen de branche.


Onze werkwijze is als volgt:

Na een kennismakingsgesprek met één van de consultants maken wij een profielschets. Wij schatten in waar je kennis en kracht ligt op het technische vlak en wat je ambities zijn. Daarnaast bespreken wij welke organisaties het beste bij jouw persoonlijkheid passen.


Vervolgens zijn er drie opties:

  1. Wij bezien of bepaalde openstaande vacatures voor jou interessant zijn. Deze worden met je besproken en bij interesse bieden wij een cv + uitgebreide motivatie aan bij onze opdrachtgever.

  2. Staat er niet direct een vacature open? Wij kunnen voor jou ons netwerk informeren dat jij mogelijk beschikbaar bent, al dan niet anoniem. Deze proactieve benadering van onze opdrachtgevers is onderdeel van onze aanpak. 

  3. Voor degene die niet per direct op zoek is naar een nieuwe baan kunnen wij optreden als adviseur. Wij bekijken wat de beste carrière stappen zijn en informeren je doorlopend van interessante mogelijkheden bij onze opdrachtgevers.

In alle gevallen houden wij je voortdurend op de hoogte. De werkwijze van Polanski & Partners is gebaseerd op discretie en transparante communicatie.

Spontaan solliciteren

Polanski & Partners helpt je graag het uiterste uit je carrière te halen. Door je online te registreren kunnen we een eerste inschatting maken of we jobopportuniteiten voor je zien in ons uitgebreide netwerk van relaties. Daarnaast geven we graag doorlopend eerlijke, professionele feedback om jouw kansen op de arbeidsmarkt te vergroten.

Inschrijven