Han, verder in techniek

Verder in techniek

Han | Meet- en Regeltechnicus

Ik werkte bij een lokaal installatietechnisch bedrijfje. Een fusie die in het vooruitzicht lag, zag ik als kans om verder te kijken. Het was tijd voor verandering. Het werk had weinig afwisseling en het leek me mooi om met meerdere GBS-systemen te werken bij een bedrijf dat meer veelzijdigheid bood.

“Veelzijdig werk dat maakt de installatietechniek zo bijzonder…”

Zo kwam ik via een kennis bij Polanski & Partners terecht. Ze hadden een functie bij een toonaangevende nationale speler op het gebied van ontwerp, realisatie, beheer & onderhoud. Denk aan bijvoorbeeld aan toegangscontrole, luchtbehandeling-, airconditioning- en verwarmingsinstallaties. Groot, gevarieerd en volledig gericht op innovatieve installaties. “Te groot voor mij” dacht ik nog…. Luuk liet me inzien dat ik er wel degelijk paste gezien mijn specifieke kennis. Dat was kennis die zij goed konden gebruiken. “Ze hebben generalisten genoeg”, grapte hij. Want hij wist dat ik mijn kennis wilde uitbreiden. Ik had een geweldig eerste gesprek, dat was wennen na een lange tijd. Maar ik was goed voorbereid op het gesprek, mede door mijn gespreksvoorbereiding bij Polanski & Partners.

Nu werk ik in een veelzijdige functie, gericht op het meet- en regeltechnische vlak. Ik vind mijn werk zo leuk dat ik het zelfs niet erg vind om vaker storingsdiensten te draaien. Dat zegt wel iets, ik heb echt mijn draai gevonden. De arbeidsvoorwaarden binnen dit bedrijf zijn ook veel beter dan dat ik gewend was. Ik wist niet dat dat zoveel uitmaakte per werkgever. Het is een fijn idee zo’n extra ruggensteuntje van een werkgever.

Benieuwd of wij iets voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op of bekijk onze vacatures binnen de installatietechniek.

Het laatste nieuws ontvangen?

Wil jij op de hoogte blijven van het laatste nieuws binnen jouw vakgebied? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Inschrijven

Polanski & Partners gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.