Peet, verder in techniek

Verder in techniek

Peet | Adviseur en installateur zonne-energie

Het klinkt misschien raar maar ik had plots het besef dat ik actiever wilde meedoen aan de verduurzaming. Iets bijdragen via mijn werk. Er is zoveel te leren op dat vlak, dat is een nieuwe wereld. Lang werkte ik als installatietechnicus waar ik zijdelings wel te maken had met veel verschillende producten. Ik houd ervan om me op één ding te kunnen concentreren en zo koos ik bewust voor een duurzame specialisatie als volgende stap.

“Puzzelen op een duurzame installatie, dat is mooi werk”.

Via Polanski & Partners kwam ik, na een aantal verdiepende gesprekken, als installatietechnicus terecht bij een producent van fotovoltaïsche producten. Bij Polanski & Partners heeft Nicky ervoor gezorgd dat ik me kon focussen op wat ik echt wilde en ik me direct verder kon ontwikkelen. Ook kon hij de verwachtingen van de werkgever erg goed duiden. Wat me opviel was dat ik vooraf meer achtergrondinformatie over de teamsamenstelling kreeg, dat was echt een pre.  Dan heb je het gevoel dat je al weet waar je terechtkomt, dat inzicht is waardevol. Het lijkt niet meer op een sollicitatie. Ik was goed op de hoogte en zo kon ik direct aan een verkorte opleiding beginnen. Ja, petje af voor Polanski.

Ik ga het dak niet op hoor maar ik zie toe op het goed functioneren van zonnedaken op verschillende locaties. Dat zijn ook de grote velden in Nederland. Het is geweldig te werken binnen een team dat continu bezig is met innovatie en verdere toepassingen op het gebied van zonne-energie. Ik beoordeel vooraf de locatie voor mogelijke installatie, stabiliteit, aarding, bekabeling en de geschikte meters. Bij ieder project is dat anders, er zijn zoveel variabelen. Daar ligt mijn uitdaging, die duurzame puzzel leggen. 

Samen met Nicky op zoek naar jouw nieuwe uitdaging? Neem contact met ons op.

Het laatste nieuws ontvangen?

Wil jij op de hoogte blijven van het laatste nieuws binnen jouw vakgebied? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Inschrijven

Polanski & Partners gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.