Rob, verder in techniek

Verder in techniek

Rob | Technisch specialist-WKO

Als WKO-specialist wil je dat de succesvolle exploitatie van een systeem bestaat uit de combinatie van de implementatie, de monitoring van de werking van het systeem en het actieve beheer naderhand. Maar je hebt vooral die technische uitdaging nodig. De creatieve rek was eruit bij mijn vorige werkgever. Ik had het gevoel dat ik me niet goed kon onderscheiden in het team ondanks mijn specialistische kennis. Dat had meerdere redenen. In de projecten vond ik de uitdaging niet meer, er waren weinig bijzondere condities. Geen puzzelwerk. Het werd allemaal standaard. Ik ben juist iemand die continu zoekt naar een bepaalde kwaliteitsstandaard binnen uitdagende situaties. Dat was er niet meer binnen het werk. Er waren veel losse eindjes bij projecten en te weinig eenheid binnen de teams. 

"Met dank aan Patrick! Ik verdiep me weer in de techniek."


Via Polanski & Partners kreeg ik een goede kans. Het bedrijf (waar ik nu inmiddels werk) was bezig met het overbrengen van de bestaande diensten naar andere sectoren. Dat had de variatie die me verraste, die overstap had ik nooit bedacht. De gerichte inzet van mijn vakkennis helpt ze nu bij deze ontwikkeling. Ook mijn eisen ten aanzien van kwaliteit kan ik nu goed inzetten in een nieuwe werksituatie. Ik werk in een multidisciplinair team en samen zoeken we naar de beste maatwerkoplossingen voor klanten. Standaard en maatwerk sluiten elkaar niet uit, het zorgt voor meer creativiteit. 


Die goede klik tussen mijn WKO-ervaring en de nieuwe stappen van een bedrijf in ontwikkeling, had ik zelf niet ontdekt. Patrick van Polanski & Partners was een gesprekspartner op niveau, hij wist prima wat er speelde. Ik zit weer lekker op mijn plek binnen een team van specialisten.

Wil jij ook sparren met Patrick? Neem contact met hem op.

Het laatste nieuws ontvangen?

Wil jij op de hoogte blijven van het laatste nieuws binnen jouw vakgebied? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Inschrijven

De laatste ontwikkelingen

Vaknieuws over gebouwgebonden installatietechniek

Polanski & Partners gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.