Myrthe, verder in techniek

Verder in techniek

Myrthe | Contractbeheerder

Jaren was ik werkzaam als contractbeheerder bij een grote installateur. Mijn zorg zat voornamelijk in het in topconditie houden van installaties. Toezien op wat we beloofden als bedrijf. Dat deed ik natuurlijk niet alleen, ik had een ontzettend leuk team om me heen. Toen werd een teamlid langdurig ziek en een fijne collega vertrok. Ineens zat ik niet meer op mijn plek. Ik heb Polanski & Partners gevraagd me te ondersteunen bij het zoeken naar een nieuwe werkplek. Een vriend van me, die in dezelfde sector werkt, had me op de organisatie gewezen. Zijn ervaringen waren uitstekend geweest dus praten kon geen kwaad, leek mij.

“De details, daar draait het bij mij om”.

Eigenlijk gaven de eerste gesprekken me direct een goed gevoel. Er werd echt goed naar me geluisterd. Ik gaf aan dat de regie over de afspraken, de details en toezicht op geplande werkzaamheden me goed past. Ik hou van structuur. De details daar draait het bij mij om. 

Kyara vroeg me terecht of ik wel goed tegen verandering kan. Ik gaf aan dat goede communicatie belangrijk is voor mij. Zeker met het oog op veranderingen in plannen en beloften. Manager zijn? Dat is niets voor mij. Laat mij maar lekker toezicht houden op de kwaliteit, dan ben ik als een vis in het water. Zo vond Kyara voor mij een functie als contractbeheerder bij een grote organisatie. Ik werk in een nieuw team, er is wederzijds respect en iedereen weet me te vinden voor het nodige detailwerk.

Benieuwd of wij iets voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op of bekijk onze vacatures binnen de installatietechniek.
 

 

 

 

Het laatste nieuws ontvangen?

Wil jij op de hoogte blijven van het laatste nieuws binnen jouw vakgebied? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Inschrijven

Polanski & Partners gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.