Drie redenen waarom wij naar de Installatiebeurs gaan

Ontwikkeling

Mensen leren kennen en hun beroepswensen, dat is voor ons het aller belangrijkste. Om voor jou de perfecte carrièrekans te vinden komen we graag in contact tijdens de VSK. Een goed gesprek tijdens een beurs opent dat perspectief. Of je nu werkvoorbereider, projectleider, servicetechnicus, technisch beheerder, engineer of een andere specialist bent binnen de installatiebranche. Wij denken met je mee over jouw kansen. Maar we doen om nog meer redenen mee met de beurs! 

We willen leren
Naast het ontmoeten van talent wil Polanski up-to-date blijven over alle nieuwe ontwikkelingen in de wereld van de installatietechniek. Beursdeelname geeft ons antwoorden op vragen over de energietransitie, welke ontwikkelingen er zijn met zonnepanelenvelden of windmolenparken.  Het laat ons zien wat er speelt op het gebied van digitalisering, de ontwikkeling van SMART-systemen en wat het effect daarvan is op de nieuwe generatie installatie techneuten. Zo slaan we drie vliegen in één klap. De mens, markt en de toekomst van techniek beter leren kennen.

Leer ons kennen
Kennen we elkaar nog niet? Dan is de VSK het moment om kennis te maken. Polanski & Partners groeit en daar zijn we erg blij mee. Dit betekent namelijk dat wij jou nog beter kunnen helpen met het vinden van die perfecte baan en we nog meer reikwijdte krijgen in de installatiebranche. We durven je zelfs een ‘goed op je werkplek’ garantie te geven! Mocht het gebeuren dat de met zorg gerealiseerde match toch niet bij je past, dan zoeken we samen naar iets dat wel past.

Klanten en relaties ontmoeten
Ons brede scala aan vacatures komt bij onze relaties vandaan. Dat zijn de kleine,  middelgrote en grote installateurs die door de krapte op de arbeidsmarkt moeite hebben met het aantrekken van talent. Wij vinden het belangrijk om met hen het contact goed te onderhouden, de business is gunnen. Persoonlijk contact intensiveert deze relatie, waardoor een vacature sneller bij ons komt en wij jou op de hoogte kunnen stellen. Nog voordat deze voor naar een breder publiek wordt gecommuniceerd. 

Dit zijn de drie redenen waarom wij naar de beurs gaan. Ben je benieuwd waarom jij daar ook zou moeten zijn? Hierover binnenkort meer online! 

Zien we je daar? Registreer je gratis!
 

Het laatste nieuws ontvangen?

Wil jij op de hoogte blijven van het laatste nieuws binnen jouw vakgebied? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Inschrijven

Polanski & Partners gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.