Arash, verder in techniek

Verder in techniek

Arash (33) | Service coördinator 

In februari 2021 behaalde ik mijn bachelor Werktuigbouwkundige. Daarna ging ik direct aan de slag als projectleider voor een groot bedrijf. Al snel merkte ik dat het voor mij nog niet technisch genoeg was en ging me oriënteren op de markt. 

Via LinkedIn kwam ik Polanski & Partners tegen. Het viel me op hoe veel mogelijkheden ze voor me hadden. Daarom besloot ik meteen contact op te nemen met Patrick. Tijdens de intake klikte het meteen en was er echt aandacht voor mij.  Wat mijn kennis en ervaring is en waar ik graag naar toe wil groeien. Mijn ambities zijn hoog, toen ik begon met oriënteren misschien iets te hoog. Sommige recruiters vertellen je dan precies wat je wil horen en dat je doelen realistisch zijn.  Hier niet, en dat kan ik wel waarderen. Ze zijn eerlijk en doen geen valse beloftes.  Binnen zeer korte tijd waren er vier passende potentiële plekken voor mij. Ik heb toen op één dag twee gesprekken gehad en direct mijn nieuwe werkgever ontmoet!

Het is zeker een aanrader om eens het gesprek aan te gaan met iemand van Polanski. Je hebt vaak bepaalde wensen, maar als starter kan het lastig zijn om binnen te komen. Je moet jezelf nog bewijzen. Polanski is echt bezig met mijn persoonlijke ontwikkeling, denken mee over een persoonlijk groeipad binnen de installatietechniek en kennen de juiste mensen. Op die manier zijn de lijntjes kort. Hierdoor is het wisselen van baan erg prettig verlopen.

Ben jij ook benieuwd naar jouw kansen in de regio Zuid-Holland? Stuur dan Patrick eens een bericht. Kijk je liever naar de mogelijkheden in een andere regio? Die hebben we ook! Neem dan contact op of bekijk onze vacatures

Het laatste nieuws ontvangen?

Wil jij op de hoogte blijven van het laatste nieuws binnen jouw vakgebied? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Inschrijven

Polanski & Partners gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.