Kees, verder in techniek

Verder in techniek

Kees: Alles wat ik kan leren, wil ik nog leren

In deze serie spreken we professionals die door Polanski & Partners verder zijn gebracht in techniek. Hoe heeft Polanski & Partners hen geholpen? En welke stappen hebben deze professionals gezet in hun carrière? Lees het hier!

Naam: Kees
Functie: Senior Werkvoorbereider bij Engie
Verder in techniek omdat: ik altijd alles wil leren wat er te leren valt.

Mijn loopbaanpad ontwikkelde zich eigenlijk als vanzelf. Zo groeide ik van leerling-monteur naar servicemonteur en uiteindelijk werd ik als logisch gevolg projectleider. Totdat ik na 26 jaar wel was uitgeleerd. Ik wilde verder en ging op zoek naar iets nieuws. In de zoektocht naar die nieuwe uitdaging heeft Polanski & Partners mij geholpen. Ze hebben mij gestimuleerd en gemotiveerd om te kijken naar vernieuwende organisaties. Soms verder weg van huis, maar wel passend bij mij. Met als mooi resultaat mijn huidige functie als Senior Werkvoorbereider bij de multinational Engie. Iedere dag draag ik nu bij aan grotere projecten met meer uitdaging. De begeleiding van Arthur van Polanski & Partners heeft me breder en letterlijk verder laten kijken.

“De begeleiding van Arthur van Polanski & Partners heeft me breder en letterlijk verder laten kijken.”
“Alles wat ik kan leren, wil ik nog leren.“

Kees | Senior Werkvoorbereider

Waarom Polanski & Partners?

Met Arthur had ik direct een persoonlijke klik. Mijn ervaring met consultants is dat zij vaak kiezen voor een dwingende toon. Terwijl ik het belangrijk vind dat ik zelf kan kiezen waar, wanneer en hoe ik een afspraak plan. Bij Polanski & Partners kon dat en bleef het contact ook altijd goed. Bovendien hebben ze goed bemiddeld voor mij, ook niet onbelangrijk! Zo was een auto van de zaak niet standaard, maar heeft Polanski & Partners deze voor mij mogelijk gemaakt binnen mijn secundaire arbeidsvoorwaarden. Voor dit hele traject en de begeleiding ben ik ze ontzettend dankbaar.

Ben je benieuwd welke kansen er voor jou liggen?

Bekijk alle vacatures!

Verder in techniek

Alles wat ik kan leren, wil ik nog leren. Op dit moment ben ik 53, maar ik heb zeker niet de ambitie om hetzelfde te blijven doen tot mijn pensioen. Ik wil en kan niet stilstaan. Dat betekent niet dat ik nog een nieuwe opleiding ga volgen of een functie van projectleider zou willen vervullen. Juist in mijn huidige functie is er nog veel ruimte voor groei. Zo zou ik graag het klantcontact verder willen uitbouwen, waardoor ik nog beter word in mijn functie en verder groei.

Gouden tip

Mijn advies voor een mooie carrière in de gebouwgebonden installatietechniek is: blijf niet 26 jaar bij dezelfde werkgever. Hoewel ik daar veel heb geleerd, zou ik aanraden je elke vijf jaar te oriënteren op een andere werkomgeving. Niet persé voor het geld, maar om te ontdekken en te ontwikkelen. Elk bedrijf heeft andere projecten, andere klanten en een andere manier van denken. Zo kun je altijd blijven leren.

Wil jij ook altijd blijven leren en wil jij verder in techniek?

Plan een gesprek in met onze recruiters

Het laatste nieuws ontvangen?

Wil jij op de hoogte blijven van het laatste nieuws binnen jouw vakgebied? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Inschrijven

Polanski & Partners gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.