Waarom jij bij ons langs wil komen op de VSK

BlogsOntwikkeling

In één dag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de installatietechniek. Of het nou gaat om de nieuwst innovaties van warmtepompen, SMART-homes of de laatste ontwikkelingen op het gebied van de duurzame energietransitie.

Bij de VSK worden al jouw vragen beantwoord. Zo organiseert Vakblad warmtepompen de WP Innovatieroute. Hiermee worden in 6 routes alle innovaties op het gebied van warmtepompen gerelateerde techniek getoond. Daarnaast is er in hal 10, vlak bij onze stand, ook een kennis theater. Hier zijn doorlopende presentaties over de belangrijkste ontwikkelingen in de installatiebranche. 


Gratis carrière consult 
Ben je toe aan de volgende stap in jouw carrière, maar weet je niet goed wat de mogelijkheden zijn? Of misschien weet je juist erg goed wat je wil. Wij helpen je graag verder door samen in gesprek te gaan. Waar liggen jouw ambities, jouw groeimogelijkheden en wat zijn jouw wensen als professional. Op basis hiervan onderzoeken wij de markt voor jou. Hier Komen vaak drie opties uit: 
Er is een openstaande vacature. Deze bespreken we met jou. Ben je geïnteresseerd? Dan stellen wij jou voor bij de desbetreffende opdrachtgever.  
We vinden niet gelijk de perfecte vacature. Geen zorgen. We brengen je onder de aandacht in ons netwerk. Dit kan natuurlijk gewoon anoniem. 
Kom je erachter dat je voor nu toch niet op zoek bent naar een nieuwe baan? Ook geen probleem. We blijven gewoon in contact en stuur vooral een bericht als jij je opnieuw wil oriënteren. 


Het is gewoon echt leuk 
Naast dat het ontzettend leerzaam is, is het ook echt ontzettend leuk. Je kan bij ons langskomen voor een kop koffie in de ochtend en een verfrissend biertje voor later op de dag. Ook krijg jij de mogelijkheid om te testen of jij de ultieme vakman bent. Test je kennis, vaardigheden én jouw snelheid. In hal 9 organiseert de VSK een Tools & Try. Dit is een interactief en vooral leuk onderdeel speciaal voor jou, de bezoeker. Daarnaast kan je hier ook veel leuke prijzen winnen. 

Wist je al dat er bij onze stand in hal 10 ook te gekke prijzen te winnen zijn? Dus kom bij ons langs! Niet alleen voor dat gratis carrière consult, maar ook om kans te maken op een van onze te gekke prijzen. De hoofdprijs? Een driving experience op het circuit in Zandvoort ter waarde van €415,-  Win jij de hoofdprijs dan rijd je onder meer in een Porsche 911 én een Formule RP1!

Race jij samen met ons naar jouw droombaan? We zien je op de beurs! Registreer je nu gratis. 

Het laatste nieuws ontvangen?

Wil jij op de hoogte blijven van het laatste nieuws binnen jouw vakgebied? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Inschrijven

Polanski & Partners gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.