Het voelt toch een beetje ‘jarig’

Ontwikkeling

We groeien en daar werken we hard voor. Op 28 oktober ontvingen we het bericht dat we een FD Gazelle zijn. Een rappe groeier in Nederland. We geven grif toe dat dat wel een beetje jarig voelt. Het gaat daarbij niet om de prestige of de knikkers zonder het spel natuurlijk. Het is lof voor ons team dat iedere dag gemotiveerd werkt aan de groeiambities van onze relaties. Denken aan de ander impliceert groei op alle vlakken.

We maken geen gekke bokkensprongen, gestaag groeien is de formule en die is niet heel ingewikkeld. Groei moet vol te houden zijn, niet denken dat je werkt naar een eindstreep. Het serviceniveau moet in onze branche altijd hoog zijn, je bent zo goed als je laatste werk. Daarnaast is plezier de aanjager. Gewoon dagelijks lol hebben in wat je doet. Successen behalen doe je samen; werkwijzen opzetten, concretiseren en standaardiseren. Elkaar op zaken aanspreken en jezelf committeren aan wat je de ander belooft.

Simpel, in je eentje word je nooit een FD Gazelle. Op de Savanne staat het dier bekend om zijn snelle reproductie (dan zijn er lekker veel van) en uitstekende overlevingsinstinct (geur- en zichtvermogen). Maar de Gazelle is een kwetsbaar dier zonder de kudde. En laten we eerlijk zijn, dat ben je als bedrijf, erg kwetsbaar zonder de kudde.

Onze dank gaat hier echt uit naar ons team en onze relaties.
 

Het laatste nieuws ontvangen?

Wil jij op de hoogte blijven van het laatste nieuws binnen jouw vakgebied? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Inschrijven

Polanski & Partners gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.