Wij zijn weer het bokje!

Ontwikkeling

Polanski, tweede jaar op rij een FD Gazelle!

Het is fantastisch om te horen dat we ‘weer’ een Gazelle zijn. Vol trots blikken we terug op een jaar vol leermomenten. Polanski ging pijlsnel en torenhoog. We hebben ons laddertje in de aanslag om de lat nóg hoger te leggen aankomend jaar J

Een Gazelle award vereist sprongen en een enorme drive. Aan zulke groeispurten zitten randvoorwaarden. Denk aan die personele droombezetting, goede processen en een ‘head first’ benadering als het aankomt op wendbaarheid en verandering.

Het is in de praktijk best een pittige to-do lijst. Ons succes zit in de combinatie van drive en thrive! We willen gezond groeien. “To thrive as a company”. Het doorzettingsvermogen laten overgaan in gestage groei. De realiteit? Een droombezetting bestaat niet en perfectie leidt tot bevriezingsverschijnselen in je proces. Businessmodellen, proposities en personele bezetting veranderen continu.

De sterke groei komt altijd van binnenuit, mensen die ‘thriven’ en niet alleen met de tanden in het stuur zitten. Daarom ondernemen we in teamverband, weten we van aanpakken, en hebben we een realistische personeelsbezetting. Want echte ‘thrive’ betekent dat je je groeicultuur, gewoonten en de juiste groeimentaliteit overdraagt aan je team en je klanten.

Groeien doe je samen, we zijn het bokje, let’s thrive!

Het laatste nieuws ontvangen?

Wil jij op de hoogte blijven van het laatste nieuws binnen jouw vakgebied? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Inschrijven

Polanski & Partners gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.