Installatieprofessional, wil jij mee met je tijd?  

Blogs

Je kent het wel, iemand maakt een fout in een groot project met een Domino-Day effect tot gevolg. Er valt een steentje om en in een mum van tijd heb je het wereldrecord faalkosten in handen. Een ding is zeker, digitalisering en technologische vooruitgang gaan de installatiebranche verder helpen om fouten te vereffenen en de efficiency te verhogen. Overal en op ieder moment. Jij bent als professional de spil daarbinnen. Dat noemen we nu menselijk kapitaal. Onmisbaar dus. Heb jij al een eigen digitale revolutie ontketend ten aanzien van je eigen kunnen?

Mis de boot niet

Laten we eerlijk zijn, je wilt de boot niet missen toch? We zien bij Polanski & Partners dat de installatietechniek enorme kansen biedt voor professionals die met hun tijd mee willen. Die wil gaat de branche boosten en verhoogt het groeipotentieel van de sector. Alles begint met willen, zo ook carrièrekansen.

Veel aan de hand

Er is veel aan de hand, de installatietechniek is inmiddels afhankelijk van de technologie. Het laat installatiebedrijven in- en extern vooruitgang boeken. De eigen bedrijfssystemen moeten gericht zijn op de eisen en wensen van de partners en de klanten. En…bedrijven willen bij klanten innovatief en slim werken met vooruitstrevende technologieën als voorspellend onderhoud, slimme installaties, robotisering, IOT en VR. Dat is geen makkelijke opgave, daar zijn allemaal goede mensen voor nodig. 

Mini assessment

Dus stel jezelf de onderstaande vragen met het oog op een nieuwe werkplek en jouw kansen op de arbeidsmarkt:

1.    Hoe verandert technologie mijn vak?
2.    Wat kan ik en wat mis ik?
3.    Hoe speel ik in op die verandering? 
4.    Welke technologische vaardigheden binnen mijn specialisme gaan direct mijn marktwaarde verhogen?
5.    Wat moet ik daarvoor doen?
6.    Mijn ideale werkgever is…..

Jouw plek onder de zon?

Weet jij jouw plek onder de zon? Dan praten we bij Polanski & Partners graag met je door. We bieden onze professionals die duurzame, loopbaangerichte banen in de installatietechniek. In onze gesprekken met opdrachtgevers praten we steeds meer over hoe zij de digitale transitie zien en welke specialisten ze daarvoor nodig hebben. Die gesprekken werken weer in jouw voordeel. Het maakt niet uit of je minder ervaring hebt of een ervaren installatieprofessional bent die de eerste stappen naar een technologische toekomst zet. Aan leren ontkomt niemand meer, het gaat om de juiste mind-set die past bij een nieuwe werkgever. We leren je graag kennen.
 

Het laatste nieuws ontvangen?

Wil jij op de hoogte blijven van het laatste nieuws binnen jouw vakgebied? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Inschrijven

De laatste ontwikkelingen

Vaknieuws over gebouwgebonden installatietechniek

Polanski & Partners gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.