Executive search trajecten

Voor hooggekwalificeerde professionals

Management, directie, MT of bedrijfsleiding. Wij zijn al vele jaren specialist in het bemiddelen van hoogopgeleid personeel binnen de installatiebranche.

Professionele marktkennis

Werken in en met de top van de markt binnen installatietechniek. Executive search is werk voor specialisten en laten wij daar nou in uitblinken. Waar zoek jij naar als professional en waar liggen jouw kwaliteiten? Wij combineren deze vertrouwelijke informatie met onze marktkennis om jouw toppositie te vinden. Van management- tot directieniveau binnen de installatiebedrijven. Maak gebruik van ons grote netwerk waar wij dit soort vacatures al kennen nog voordat ze gepubliceerd zijn.

De complete werving en selectie

Polanski & Partners is een bewezen partner binnen arbeidsbemiddeling en techniek. We kijken verder dan de jaren ervaring en diploma’s van de professionals. De opdrachtgever moet bij jou passen en jij bij de opdrachtgever. Daar maken wij ons hard voor.

We spreken dagelijks directeuren, managers en bedrijfsleiders binnen onze branche. Daardoor weten wij vaak als eerste wat er speelt, en dus ook waar de kansen en behoeftes liggen

Robbie Geene  | Directeur Polanski & Partners

Onlangs ingevulde posities

  • Directeur Installatiebedrijf (familiebedrijf)
  • Commercieel Directeur
  • Bedrijfsleider (MT)
  • Vestigingsmanager regio Utrecht
  • Manager Elektrotechniek
  • Vestigingsdirecteur
  • Algemeen Directeur (mogelijkheid tot participatie)

Blijf op de hoogte van functies op management- en directieniveau

Onze procedure in 5 stappen

Als hooggekwalificeerde professional mag je veel van ons verwachten. Die verwachting weten wij te overtreffen in 5 stappen. Hoe? Dat lees je in het stappenplan hieronder.

Stap -

De intake

Waar liggen jouw wensen en ambities als hooggekwalificeerde professional? We inventariseren alle informatie tijdens de intake.
Stap -

Uitgebreide analyses

We verwerken alle informatie uit de intake en voeren uitgebreide marktanalyses uit. De resultaten presenteren we en die leggen de fundering voor de rest van de procedure.
Stap -

Ontwikkelingen bespreken

We houden je op de hoogte van de laatste updates. Direct en zo concreet mogelijk. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Zo overtreffen we jouw verwachtingen.
Stap -

Onderhandelingen

Wat betreft de arbeidsvoorwaardenonderhandelingen, dat pakken we samen op. Wij bespreken vooraf jouw wensen en voorwaarden. Onze taak is om jou succesvol te vertegenwoordigen. Het eindresultaat? Een passende overeenstemming.
Stap -

Nazorg

Succesvolle bemiddeling? Daar gaan we uiteraard voor. Ook kan je na onze samenwerking rekenen op onze expertise. We staan voor je klaar.

Een groot netwerk van hoge kwaliteit

Als hooggekwalificeerde professional profiteer je van ons netwerk. We leveren maatwerk op niveau, want alleen het beste is goed genoeg. Benieuwd naar de mogelijkheden? We komen graag in contact met je.

Meer informatie?

Neem contact op met Robbie Geene

Laat je gegevens achter en neem contact op om te kijken of dit de juiste uitdaging voor jou is!

Wil jij kennismaken?

Ons team

Nienke van Kampen

Jeroen van der Heijden

Patrick van Poolen

Jelle van Veen

Teun Engwirda

Lars van Looijengoed

Samuel van Bergen

Mick van Wijhe

Jitze Verschuren

Polanski & Partners gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.