Een vaste baan bij een van onze relaties

Zekerheid gecombineerd
met specialistische vakkennis

Een vaste betrekking bij een van onze relaties als professional binnen de installatiebranche? Combineer dat met onze vakinhoudelijke kennis en zet stappen in jouw carrière.

Altijd in contact

Ons netwerk binnen de installatiebranche groeit met de dag. We werken al vele jaren als bemiddelaar binnen dit vakgebied, dus we weten precies waar we over praten. Met succes, want onze opdrachtgevers weten ons altijd als eerste te vinden zodra er nieuwe vacatures beschikbaar zijn. Regelmatig zelfs voordat de vacature daadwerkelijk vacant is. Daar zijn we trots op, want het betekent dat klanten ons vertrouwen en dat jij als professional snel de perfecte baan hebt.

Kies voor zekerheid

Haal het uiterste uit jouw carrière. Uiteraard met de zekerheid van een vaste baan en de belofte van technische uitdagingen. Juist omdat wij het vakgebied en de markt zo goed kennen, weten we precies waar je aan toe bent.

Of je nu werkvoorbereider, projectleider, servicetechnicus, technisch beheerder, engineer of een andere specialist bent binnen de installatiebranche. Hier liggen jouw kansen.

De begeleiding van Polanski & Partners heeft me breder en letterlijk verder laten kijken. 

Kees | Senior Werkvoorbereider

Onze werkwijze in 5 stappen

Dus hoe werken we precies? Hieronder lees je wat je allemaal kan verwachten. Dat we specialist zijn in arbeidsbemiddeling én gebouwgebonden installatietechniek laten we je graag zien. Zowel voor, tijdens als na de sollicitatieprocedure.

Stap -

De intake

Waar liggen jouw ambities, groeimogelijkheden en wensen als professional? Dat gaan we allemaal bespreken tijdens de intake.

Stap -

Kansen in de markt

Na de intake maken we een profielschets. Vervolgens onderzoeken we de markt en presenteren we waar jouw kansen liggen. Er zijn 3 opties:

  • We bespreken interessante openstaande vacatures. Geïnteresseerd? Dan sturen wij jouw cv en uitgebreide motivatiebrief richting de opdrachtgever. 
  •  Geen openstaande vacature? Geen paniek. We informeren ons netwerk zo snel mogelijk dat jij beschikbaar bent. Wil je graag anoniem onder de aandacht komen? Dat kan.
  •  Niet op zoek naar een nieuwe baan? Wij houden de markt voor je in de gaten. Sterker nog, wij zijn jouw ogen en oren in de markt.
Stap -

Uitgebreide voorbereiding

Een vacature gevonden? We bereiden je voor op de gesprekken. We kennen onze opdrachtgevers persoonlijk, dus we vertellen je precies wat je kan verwachten. Een goede voorbereiding is het halve werk.
Stap -

Arbeidsvoorwaarden

Een wederzijdse match na het sollicitatiegesprek? Dan nemen we de arbeidsvoorwaarden door. In welke specialisatie je ook werkt, je kan altijd rekenen op een passend salaris en de kans om jezelf verder te ontwikkelen. De rest bespreken we uitgebreid tijdens ons arbeidsvoorwaardengesprek..
Stap -

Nazorg

Eenmaal in vaste dienst bij de klant, onderhouden we contact. Wij blijven graag een sparringpartner.

Aan het werk

Laat zien waar jouw specialisatie ligt. En dat begint met jouw sollicitatie op 1 van onze technische vacatures.

Bekijk onze vaste banen
Wil jij kennismaken?

Ons team

Nienke van Kampen

Jeroen van der Heijden

Patrick van Poolen

Jelle van Veen

Teun Engwirda

Lars van Looijengoed

Samuel van Bergen

Mick van Wijhe

Jitze Verschuren

Polanski & Partners gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.