Een groot specialistisch netwerk

Kies voor uitdagende interim-/zzp-opdrachten

Hoe groter jouw netwerk, hoe beter. Als interim professional of zzp’er ga je natuurlijk altijd voor die ene opdracht waar jij jouw stempel op kan drukken.

Snelheid als prioriteit

Een samenwerking met Polanski & Partners betekent meer focus op jouw werkzaamheden. Terwijl wij de markt in de gaten houden, werk jij aan jouw technische opdracht bij toonaangevende opdrachtgevers. Opdrachtgevers weten ons te vinden, dus wij zijn een snelle schakel.

Zekerheid

Geen zin om telkens te wachten op jouw welverdiende salaris? Dat snappen wij. Daarom krijg je wekelijks het salaris uitbetaald. Ook word je gekoppeld aan een ervaren consultant, die continu de markt voor je in de gaten blijft houden. Nieuwe kansen hoor jij als eerste.

“Ik wil zoveel mogelijk ervaring opdoen, ik ben nog lang niet uitgegroeid.”

Thomas | Projectcoördinator

Ontzorgen in 5 stappen

Wat kan je allemaal verwachten als zzp’er of interim professional bij Polanski & Partners? Dat lichten we graag toe in 5 stappen. Hieronder lees je precies hoe wij werken.
Stap -

De intake

Hoe zie jij jouw volgende opdracht voor je als interim professional of zzp’er? En misschien nog belangrijker: bij welke opdrachtgevers pas je? Dat gaan we allemaal bespreken tijdens de intake.
Stap -

Marktanalyse

Hier laten wij onze specialisatie in de technische arbeidsbemiddeling zien. Alle informatie uit de intake vertalen we door naar een profielschets. We analyseren de markt en presenteren jou de resultaten. Dus:

  • ben je per direct op zoek naar een nieuwe opdracht? We benaderen ons netwerk en bekijken de huidige opdrachten. Kortom, we maken er werk van.
  • wil je liever op de hoogte gehouden worden over toekomstige opdrachten? We houden onze ogen en oren voor je open.
Stap -

Altijd op de hoogte

Zijn er nieuwe ontwikkelingen? We bespreken ze direct met je, want kansen laat je natuurlijk niet liggen binnen de gebouwgebonden installatiebranche.
Stap -

Contractvorming

Je ziet een samenwerking met Polanski & Partners helemaal zitten. Logisch. Dus nemen we ook de tijd om de contractvorming en voorfinancieringen te bespreken. Gedurende de samenwerking mag je altijd rekenen op ons als sparringpartner.
Stap -

Nazorg

Voor, tijdens en na jouw interim- of zzp-opdrachten blijven we veel in contact. Misschien ligt er alweer een volgende opdracht voor je klaar!

Bekijk onze interim- of zzp-opdrachten

Kansen laat je niet liggen

Wij zijn jouw ogen en oren binnen de installatiebranche. Met onze uiteenlopende technische opdrachten zit er altijd wel iets voor je bij.

Bekijk onze interim- of zzp-opdrachten

Wil jij kennismaken?

Ons team

Nienke van Kampen

Jeroen van der Heijden

Patrick van Poolen

Jelle van Veen

Teun Engwirda

Lars van Looijengoed

Samuel van Bergen

Mick van Wijhe

Jitze Verschuren

Polanski & Partners gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.