Privacy statement Polanski & Partners

Polanski & Partners (hierna “P&P”) hecht veel waarde aan de bescherming van privacy gevoelige informatie die door jou aan ons wordt verstrekt. Wij dragen daarom zorg voor een vertrouwelijke behandeling van al jouw persoonlijke gegevens. De bedoeling van deze verklaring is je te informeren over de manier waarop wij persoonsgegevens zullen gebruiken.

P&P heeft technische en organisatorische maatregelen genomen om de persoonsgegevens te beschermen tegen misbruik en onrechtmatige en ongeautoriseerde vernietiging, verlies, wijziging, openbaarmaking, verkrijging of toegang.

Persoonsgegevens
P&P verzamelt jouw gegevens vanaf het moment dat jij die gegevens invult of achterlaat op onze website, jij je inschrijft op een van onze vestigingen of op andere wijze aanmeldt om gebruik te maken van de dienstverlening van P&P.
P&P kan ook gegevens van jouw verzamelen indien jij deze hebt geplaatst via openbaar toegankelijke bronnen waaruit zou kunnen blijken dat jij geïnteresseerd bent in werk-gerelateerde dienstverlening. In dat geval kan P&P je benaderen of jij interesse hebt om je bij P&P in te schrijven conform de voorwaarden van P&P en met inachtneming van dit privacy statement. Heb jij geen interesse dan kan P&P relevante gegevens van jou verwerken om je wens niet door P&P te worden bemiddelt te honoreren.

Waarom verzamelt P&P persoonsgegevens
Je gegevens worden gebruikt voor de normale bedrijfsdoeleinden van P&P. Het bedrijfsdoel van P&P is het bemiddelen van kandidaten bij opdrachtgevers van P&P. Daarnaast legt P&P gegevens vast om:
- haar dienstverlening te verbeteren en om je op de hoogte te houden van (nieuwe) diensten.
- Het adviseren en/of begeleiden van een actieve of toekomstige loopbaan.
- Om vraag en aanbod op de arbeidsmarkt samen te brengen.
- Voor een correcte en verplichte administratie ter uitvoering van een eventuele arbeids- of bemiddelingsovereenkomst.
- Om je zowel per e-mail, telefoon en/of post op de hoogte te houden van onze dienstverlening.
- Om je op de hoogte te houden van onze marketing activiteiten zoals evenementen, nieuwsbrieven en/of trainingen.
- Om je geschiktheid en beschikbaarheid te kunnen beoordelen om zodoende je te kunnen bemiddelen naar een werk gerelateerde functie bij een relatie, dan wel een opdracht.

Welke persoonsgegevens worden verzameld
P&P verzamelt gewone persoonsgegevens. Je bepaalt zelf welke gegevens je aan ons verstrekt, maar sommige gegevens zijn verplicht om aan ons door te geven. Uitsluitend interne medewerkers die daartoe bevoegd zijn binnen P&P hebben toegang tot deze gegevens.
- Naam, NAW gegevens, e-mailadres, telefoonnummer en andere contactgegevens
- Geboortegegevens, leeftijd, geslacht, burgerlijke staat
- Curriculum vitae (cv), informatie over opleiding, stages en werkervaring
- Gegevens over studie, trainingen en opleidingen
- Gegevens over beschikbaarheid en verlof
- Huidig salaris, emolumenten en pensioenregeling
- Interesses, voorkeuren, ambities en behoeften met betrekking tot toekomstig werk
- Onze eigen indrukken naar aanleiding van onze contacten met de kandidaat
- Andere gegevens die van belang (kunnen) zijn in het kader van de beoordeling van de geschiktheid van de kandidaat, bijvoorbeeld referenties en getuigschriften en gegevens betreffende werkervaring
- Andere dan de hierboven genoemde gegevens waarvan de verwerking wordt vereist ingevolge de wet of noodzakelijk is met het oog op de toepassing van de wet

Werknemer (dezelfde gegevens als hierboven benoemd bij kandidaat en daarnaast)

- Bankrekening, IBAN nummer
- Nationaliteit, BSN & identiteitsbewijs (kopie identiteitsbewijs), een eventuele werkvergunning
- Gegevens in het kader van een pre-employment screening
- Gegevens betreffende vorige arbeidsbemiddelingen, alsmede betreffende de beëindiging ervan
- Overige gegevens die gerelateerd zijn aan de personeels-, salaris- en verzuimregistratie
- Contactpersonen voor noodgevallen
- Andere dan de hierboven genoemde gegevens waarvan de verwerking wordt vereist ingevolge de wet of noodzakelijk is met het oog op de toepassing van de wet

Wat zijn jouw rechten
Je hebt het recht om op elk moment jouw persoonlijke gegevens in te zien, je cv aan te passen, je persoonlijke gegevens of je accountgegevens aan te wijzigen. Ook kun je op ieder moment aangeven dat jij jouw gegevens bij P&P verwijderd wilt hebben. Je kunt je verzoek richten aan privacy@polanski.nl en P&P zal zo snel mogelijk aan je verzoek voldoen.

Bewaartermijn va deze gegevens
P&P bewaart jouw gegevens zolang dit noodzakelijk is voor het/de doel(en) van P&P alsmede ter uitvoering van een overeenkomst, tevens worden de gegevens niet langer bewaard dan wettelijk is toegestaan.

Met wie worden deze persoonsgegevens gedeeld
Jouw gegevens worden door P&P verwerkt. Jouw gegevens worden uitdrukkelijk niet aan anderen verstrekt, tenzij je daar toestemming voor gegeven hebt of P&P hiertoe wettelijk verplicht is.

Hoe de persoonsgegevens worden beveiligd
P&P draagt zorg voor passende technische en organisatorische maatregelen om je persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies en tegen enige vorm van onrechtmatige verwerking.

Wijziging van het privacy statement
P&P behoudt zich het recht voor om de inhoud van haar privacy statement te wijzigen. Wijzigingen worden direct opgenomen in dit privacy statement.

Waar kun je terecht voor vragen?
Wanneer je vragen hebt betreffende het privacy beleid van P&P dan kun je terecht bij een daarvoor speciaal aangestelde medewerker. Contact daartoe kan worden gelegd via e-mail: privacy@polanski.nl

Groningen
Flevoland
Zuid-Holland
Friesland
Limburg
Overijssel
Zeeland
Noord-Holland
Noord-Brabant
Drenthe
Utrecht
Gelderland
Actuele vacatures
inRegio Breda/Oosterhout
inGelderland
inNoord-Brabant
inOmgeving Den Bosch/Tilburg
inRegio Tilburg/Eindhoven/Breda
inRegio Breda/Tilburg
Wat betekenen wij voor jou?
Als professional..

Als professional sta jij bij ons centraal. Ons doel is om jou als eerste de meest recente en passende vacatures te kunnen bieden. Doordat wij continu in contact staan met onze opdrachtgevers zijn wij altijd vroegtijdig op de hoogte van actuele kansen in de markt.

Polanski & Partners is er niet alleen voor de kandidaat die per direct op zoek is naar een nieuwe baan. Wij kunnen jouw ogen en oren in de markt zijn en je adviseren over mogelijk nieuwe stappen in je carrière. Je kan contact met ons opnemen voor het maken van een afspraak.

Lees meer

Als werkgever..

De kwaliteit van het personeel is bepalend voor het succes van de organisatie. Met het toenemende tekort aan hoogwaardig gekwalificeerd personeel binnen de installatiebranche is het aantrekken van de beste medewerkers een steeds grotere opgave.

Polanski & Partners biedt hiervoor de oplossing. Met het netwerk en de professionele expertise van Polanski & Partners vindt u snel de juiste medewerker die perfect binnen uw organisatie past. Wij beschikken over een ruime marktkennis binnen de installatiebranche.

lees meer

Persoonlijk

Ben jij die professional die graag meer uit zijn/haar carrière wil halen? Je hebt doorlopend persoonlijk contact met jouw eigen consultant. Hierdoor weet jij op ieder moment in je carrière waar je staat en wat voor jou de kansen in de markt zijn.

Netwerk

Ons netwerk bestaat uit grote en middelgrote organisaties binnen de installatiebranche. Wij houden op regelmatige basis contact met de  ‘decisionmakers’. We zijn hierdoor altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en kansen.

Proces

Door de kennis en ervaring van onze consultants kunnen zij jou voorzien van een optimale voorbereiding op en tijdens het sollicitatieproces. Vanaf het opstellen van je cv tot en met de contract- en salarisonderhandelingen staan wij voor jou klaar.

Blogs
Titel van de introductie tekst
Introductie tekst voor de nieuwsshortlist.
15-01-2019
Door middel van deze wekelijkse update ontvangt u de meest recente vacatures ...
08-01-2019
Door middel van deze wekelijkse update ontvangt u de meest recente vacatures ...
18-12-2018
  Door middel van deze wekelijkse update ontvangt u de meest recente ...
 
Contact
Contactformulier
Contactgegevens

Polanski & Partners
Hoofdvestiging:
Arnhemseweg 6
3817 CH Amersfoort

Tel:
+31 (0)33 - 202 25 63