Engineer Beheer & Onderhoud
Locatie
Utrecht
Functieomschrijving:

Als Engineer B&O ben je betrokken vanaf het voortraject t/m implementatie van aansprekende onderhoudscontracten. Vanuit het voortraject verzamel en analyseer jij de wensen van de opdrachtgever. Samen met de tendermanager/accountmanager bespreek jij de kansen en bedreigen en bepaal jij de kostprijsstrategie.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het opstellen van een inkoopplan, het verwerken van offertes en het maken van calculaties. Als Engineer B&O ben je instaat om contractuele zaken af te stemmen met collega's van verschillende disciplines.

Tot slot ben je verantwoordelijk voor de overdracht van opdracht tot de uitvoeringsfase van de onderhoudscontracten. Tijdens de uitvoeringsfase blijf je betrokken en evalueer je met de betrokken collega's.

Gewenste Profiel:
  • Afgeronde MBO+ opleiding richting installatietechniek
  • Ervaring opgedaan met onderhoudscontracten
  • Ervaring opgedaan met het vertalen van klantwensen en kostprijscalculaties
  • Sterke communicatie vaardigheden en oplossingsgericht
Arbeidsvoorwaarden:
  • Uitstekend salaris gebaseerd op kennis en kunde
  • Afwisselende functie met veel verantwoordelijk en vrijheid
  • Leer- en doorgroeimogelijkheden
  • Werken met complexe beheer- en onderhoudscontracten
Waar ga je werken?
Je komt te werken bij een gerenommeerde landelijke installateur die zich zowel focust op projecten en onderhoudscontracten. Door specialistische kennis werken ze met zeer complexe en uitdagende contracten die toonaangevend zijn in de markt. Binnen de organisatie heerst een prettige werksfeer waar collegialiteit voorop staat.
Meer weten of gelijk solliciteren?
Polanski & Partners is gespecialiseerd in de bemiddeling voor midden- en hogerkader binnen de gebouwgebonden installatietechniek.

Heeft de bovenstaande omschrijving je interesse gewekt en zou je graag meer informatie willen ontvangen? Neem dan even contact met me op.
In een oriënterend gesprek kunnen we samen onderzoeken of de bovenstaande vacature goed aansluit bij je persoonlijke ervaring, interesses en toekomstige ambities.

Wil je direct reageren op de bovenstaande vacature. Laat dan even je gegevens achter via de onderstaande knop.
Contactpersoon
Nicky de Leeuw
( (033) 2022 563 
Public publish date
23.07.2020