Polanski & Partners voor professionals en werkgevers

ALS PROFESSIONAL..

Als professional sta jij bij ons centraal. Ons doel is om jou als eerste de meest recente en passende vacatures te kunnen bieden. Doordat wij continu in contact staan met onze opdrachtgevers zijn wij altijd vroegtijdig op de hoogte van actuele kansen in de markt.

Polanski & Partners is er niet alleen voor de kandidaat die per direct op zoek is naar een nieuwe baan. Wij kunnen jouw ogen en oren in de markt zijn en je adviseren over mogelijk nieuwe stappen in je carrière. Je kan contact met ons opnemen voor het maken van een afspraak.

Lees meer

ALS WERKGEVER..

De kwaliteit van het personeel is bepalend voor het succes van de organisatie. Met het toenemende tekort aan hoogwaardig gekwalificeerd personeel binnen de installatiebranche is het aantrekken van de beste medewerkers een steeds grotere opgave.

Polanski & Partners biedt hiervoor de oplossing. Met het netwerk en de professionele expertise van Polanski & Partners vindt u snel de juiste medewerker die perfect binnen uw organisatie past. Wij beschikken over een ruime marktkennis binnen de installatiebranche.

lees meer