Teamleider

Arthur de Best

“In plaats van jou te overtuigen, stellen we gerichte vragen zodat je zelf tot inzicht komt.”

Binnen vier jaar ben ik hier van stagiair via recruitment consultant naar teamleider uitgegroeid. Mijn groei gaat gelijk op met de transitie van Polanski & Partners van startup naar scale-up. Ik was de eerste teamleider en word nu ook de eerste operationeel manager bij Polanski & Partners. Dat was soms best uitdagend, zeker omdat ik mijn studie naast mijn baan heb afgemaakt. Dit was het absoluut waard: ik krijg zoveel positieve energie van ons team en de nieuwe uitdagingen.

Arthurs werkwijze

Als teamleider stimuleer ik onze recruitment consultants om waardige gesprekspartners te zijn voor zowel kandidaten als klanten. Daarvoor hebben ze twee kwaliteiten nodig: kennis van de branche en het kunnen achterhalen van drijfveren. In plaats van jou te overtuigen, stellen we gerichte vragen zodat je zelf tot inzicht komt. We houden een diepgaand gesprek waarbij je ook uitgedaagd wordt om outside the box te denken. Alleen zo vind je de perfecte match.

Als ik kijk naar de loopbaan van een kandidaat in de gebouwgebonden installatietechniek, zie ik vaak al een logische volgende stap

Verder in de techniek

Als ik kijk naar de loopbaan van een kandidaat in de gebouwgebonden installatietechniek, zie ik vaak al een logische volgende stap. Jij bent gegroeid van particulier monteur naar steeds grotere installaties en verantwoordelijkheid. Dan kun je gaan voor meer verantwoordelijkheid of een andere technische uitdaging. Vervolgens is mijn vraag: heb je er wel eens aan gedacht om iets met de energietransitie te doen? Mijn doel is om jou kansen te laten zien waar je zelf nog niet aan hebt gedacht.

De gouden tip

Als je met onze consultants gaat praten, wees dan open en transparant. Bij Polanski & Partners willen we je verder helpen in de techniek, maar dat kunnen we alleen als we weten wat jij wilt bereiken. Spreek dus naar ons uit in welke fase jouw zoektocht is: ben je aan het oriënteren op nieuw werk of ben je met haast op zoek naar een nieuwe functie? We kunnen je in beide gevallen helpen en zullen je nooit overhalen om iets te doen wat je niet wilt.

Wil jij verder in techniek? Neem contact op met Arthur!

Polanski & Partners gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.