Jelle van Veen

'Mijn interesse ligt bij de jonge doelgroep die echt moeten werken aan wat ze willen verwezenlijken.'

 

De installatietechniek is een mooie sector om je binnen te ontwikkelen, dat kan in de diepte of in de breedte. Ik kwam er terloops mee in aanraking want het vak van recruitment professional trok mij van jongs af aan al. Het vak ligt op de as van sociaal contact, carrièreplanning en commercie.

Aan mij de uitdaging om mensen te helpen aan een 'life changing'stap, een carrière. De jonge doelgroep die nog hard moet werken aan de toekomst, die vind ik interessant. Ik herken mezelf in hen. Ze moeten allemaal een keer belangrijke stappen nemen omwille van een toekomst die ze nog niet kennen. Daar gaat het niet alleen om de bewuste keuzes die ze maken ten aanzien van hun werkplezier. Het gaat over elementaire zaken, het ontdekken van de eigen motieven en drijfveren. Het zijn mooie vraagstukken om met de profesionals te beantwoorden. Zowel de profesionals als ik moeten investeren in het vinden van een passende werkomgeving. Zoiets begint bij de vraag wat ze willen en wensen ten aanzien van werk en leven. Dat blijkt voor velen best een lastige kwestie. Het is niet vanzelfsprekend.

Polanski & Partners wil dat serviceniveau bereiken dat we mensen organisch kunnen aantrekken, geen push maar pull. Het motto is dat we benaderbaar zijn en dat dat een resultaat is van goede serviceverlening. Ik binnen Polanski & Partners? In eerste instantie wil ik een breed netwerk opbouwen, mensen leren kennen en met hun een band opbouwen. De werkdynamiek is hier heerlijk. Het is gezellig en we doen regelmatig leuke dingen samen.

 

Polanski & Partners gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.