Recruiter regio West

Kyara Ubert

"Ik wil energie stoppen in de waarden en ambities van mensen."

Mijn achtergrond in de psycholgie en mijn interesse in de drijfveren van mensen ondersteunen me binnen mijn werk. Het is simpel, ons werk bestrijkt het grootste deel van mijn leven. Je wilt op je plek zitten. Daar moet iedereen toch een -waarom doe ik, wat ik doe-vraag bij stellen? Welke omgeving past en welke intrinsieke motivatie speelt dan een rol?

Professionals helpen met het schetsen van heldere scenario's en ze koppelen aan bedrijven die dezelfde waardenschets hebben, dat is mijn doel. Iemand zei me ooit, aan het einde van een intake: "Ik heb geen vragen meer maar ik wil je meegeven dat je manier van communicaren me aanzet tot verder durven denken dan de gebaande paden. Dat waardeer ik ernom." Kijk, daar doe je het voor.

Oprechtheid is voor mij ook belangrijk. Ik luister naar professionals en ik kom mijn afspraken na. "Wat valt er voor jou te winnen?" is een vraag die ik graag stel. Het vetrouwen van de professionals en onze relaties winnen, lukt me vooral door me aan te passen aan de veranderende behoefte binnen onze markt. Ik wil de marktdynamiek meenemen in mijn dienstverlening. Daar heeft iedereen voordeel van.

Wil je in vertrouwen jouw volgende carrièrestap bespreken? Neem contact op met Kyara!

Wil jij kennismaken?

Ons team

Nienke van Kampen

Jeroen van der Heijden

Patrick van Poolen

Jelle van Veen

Teun Engwirda

Lars van Looijengoed

Samuel van Bergen

Mick van Wijhe

Jitze Verschuren

Polanski & Partners gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.