Recruitment Consultant regio Noord-Brabant

Luuk Bokkers

"Persoonlijk en op een open wijze iemand begeleiden naar de volgende stap."

 

Een constante dynamiek in mijn werk? Dat vind ik terug in de bemiddeling van professionals en het contact met werkgevers. Het is een afwisseling van contact leggen, begeleiding en onderhandeling. Een proces dat uiteindelijk leidt tot het succes van de professional én het bedrijf. Dat is een fijne energie die elke dag anders is.

Wat mijn kracht is? Ik begeleid processen graag, zodat ze soepel en energiek verlopen en werk het liefst vanuit een gevoel van 'dicht op het werk en de belangen zitten'. Het is voor mij belangrijk dat ik kan doorgronden - voor een professionals én het bedrijf - wat nu echt voor toegevoegde waarde zorgt. Want..dat is bij iedereen anders. Een professional heeft me weleens gezegd dat hij nooit in zijn carrièrestap had durven zetten zonder mijn hulp. Dat vond ik echt een compliment.

En ja, er is nog te leren. Ik zou me graag verder ontwikkelen binnen de regio waar ik verantwoordelijk voor ben. De dynamiek beter leren kennen, nog meer mogelijkheden ontdekken. En vanzelfsprekend, interpersoonlijke vaardigheden heb je nooit voldoende in dit werk. Het is een van de belangrijkste onderdelen van het vak. 

Ga jij deze samenwerking aan? Neem contact op met Luuk!

Polanski & Partners gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.