Recruitment Consultant regio Gelderland

Patrick van Poolen

"Wij staan voor specialisatie en no-nonsense."

Voordat ik bij Polanski & Partners begon als stagiair, wilde ik graag de autobranche in. Auto’s verkopen leek mij een mooi beroep, maar dat is een lastige markt. Nu heb ik wel het contact met mensen dat mij hierin zo aansprak en zit ik in een interessante markt. Ik geniet van het volgen van de ontwikkelingen in onze branche.

Recruitment is een vak dat ik in de praktijk heb geleerd. Bij Polanski & Partners heeft elke consultant een andere achtergrond en hanteert een eigen werkwijze.

Waarom Polanski&Partners?

Wij staan voor specialisatie en no-nonsense. In vergelijking met andere recruitmentbureaus richten we ons op een specifieke markt. Onze focus ligt exclusief op de gebouwgebonden installatietechniek. In de markt kampen enerzijds veel bedrijven met een personeelsbehoefte. Anderzijds zijn er veel goede professionals met een duidelijke expertise die graag aan de slag gaan bij een mooi, innovatief bedrijf. Wij spreken iedereen in de markt. We begrijpen de personeelsbehoefte van bedrijven, maar ook de wensen voor de loopbaan van professionals. We denken mee met de volgende stap voor bedrijven én professionals, zonder verkooppraatjes.

Patricks werkwijze

Met mijn kennis over de branche en mijn persoonlijke aanpak, help ik professionals de mogelijkheden van een nieuwe baan te ontdekken. Sommige mensen volgen een serie, ik volg de installatietechniek in mijn regio. Zo weet ik altijd precies wat er speelt. Mijn focus in de communicatie met professionals ligt op het voeren van een leuk gesprek. We zoeken naar je interesses en ambities, zonder clichés of opdringerigheid. Met dat vertrouwen kunnen we op zoek naar de perfecte functie en een potentiële match met bedrijven uit ons netwerk. Die stap is niet altijd makkelijk. Maar als kandidaten deze gemaakt hebben, horen we eigenlijk altijd: dat had ik veel eerder moeten doen!

We denken mee met de volgende stap voor bedrijven én professionals, zonder verkooppraatjes.

Wil je inhoudelijk sparren over jouw carrière binnen de installatietechniek? Neem contact op met Patrick!

Verder in techniek

De laatste kandidaat die ik heb geholpen is een goed voorbeeld. Als specialist zat hij al jaren bij een bedrijf wat precies in zijn vakgebied opereerde, maar waar hij weinig groeimogelijkheden en zeggenschap had. Doordat we samen de mogelijkheden zijn gaan onderzoeken, heeft hij de stap gemaakt om bij een bedrijf uit ons netwerk een nieuwe afdeling op te gaan zetten in zijn specialisme. Alle kennis die hij heeft, wordt nu veel meer gewaardeerd. Hij heeft zijn passie voor het vak terug.

De gouden tip

Denk niet teveel in beperkingen. Succesvol zijn in de technieksector betekent dat je analytisch sterk bent, dat je pijnpunten in een project tijdig kan aanwijzen. Dat is belangrijk om grote technische problemen te voorkomen. Maar om een nieuwe stap in jouw carrière te zetten, moet je denken in mogelijkheden. Je kunt vrijblijvend met ons sparren over de volgende stap in je carrière, we kunnen je veel informatie geven ter oriëntatie.

Wil je verder in techniek? Neem contact met ons op!

Polanski & Partners gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.