Directeur

Robbie Geene

“Wij zijn voor zowel klanten als kandidaten echt een kennispartner”

Ons doel is om de gehele sector gebouwgebonden installatietechniek zo goed mogelijk te bedienen. Daarom houd ik me als directeur dagelijks bezig met business development en het contact met klanten. Wat hebben bedrijven, de sector en de mogelijke professionals nodig? Op basis daarvan kunnen wij onze diensten steeds verbeteren en verder ontwikkelen. Zo bieden we sinds kort naast vaste banen, ook recruitment aan voor zzp'ers en een uitgebreidere dienst voor executive search. Daarin lopen we op dit moment voorop in deze specialistische markt . Een andere focus is het opleiden en coachen van ons team. De consultants in ons team verdiepen zich continu in de ontwikkelingen op onze markt en hun vakgebied. Dit zorgt ervoor dat wij voor zowel klanten als kandidaten echt een kennispartner zijn. Daarmee bieden wij kwaliteit, wat maakt dat we onze klanten dan volledig kunnen ontzorgen op het gebied van aantrekken van personeel.

Waarom Polanski & Partners?

Bij Polanski & Partners zien we onze werknemers als ondernemers. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en vertrouwen en wordt als recruitment c onsultant verantwoordelijk voor jouw eigen regio. Om onze kwaliteit dienstverlening te waarborgen, besteden we veel tijd aan het opleiden van ons team. Wij geven veel training on the job en binnen het team ondersteunen ze elkaar ook. Daarnaast bieden we veel gespecialiseerde trainingen om de ontwikkeling verder te ondersteunen. Het zijn stuk voor stuk hardwerkende mensen die elkaar het beste gunnen.

Wil jij werken bij Polanksi & Partners?

Bekijk onze vacatures!

“Wij weten wat er speelt, en dus ook waar de behoeftes liggen”

 

Robbies Werkwijze

Wij hebben een sterk netwerk op hoog niveau in de sector van gebouwgebonden installatietechniek. We spreken dagelijks directeuren, managers en bedrijfsleiders en we begrijpen hun dagelijkse bevindingen. Daardoor weten wij vaak wat er speelt, en dus ook waar de behoeftes liggen. Zo boden we al executive search aan, maar zagen we kansen om dit verder uit te breiden met een dienst voor ZZP’ers binnen onze branche. Daaruit blijkt ook weer hoe belangrijk het netwerk en het warme contact is. Zo is een directeur waarvoor wij succesvol bemiddeld hebben nu ook een goede opdrachtgever waar wij veel nieuw personeel voor vinden.

Verder in techniek

We hechten veel waarde aan de kwaliteit van onze dienstverlening. Onze nieuwe collega’s voorzien we in de eerste periode van heel veel kennis in de vorm van een traineeship. Tegelijkertijd doe je ook al wat praktijkervaring op. Daarna start je als resourcer, waarbij je contact hebt met de kandidaten. Op die manier bouw je een netwerk op en leer je gelijktijdig de branche kennen. Deze inhoudelijke kennis zorgt ervoor dat professionals het contact met onze consultants als heel waardevol ervaren. Een gesprek heeft voor hen altijd toegevoegde waarde: of je nu alleen wilt oriënteren, op zoek bent naar een sparringpartner, of daadwerkelijk toe bent aan een nieuwe uitdaging.

Gouden tip

De gebouwgebonden installatietechniek is een specialistische branche waarbinnen men elkaar goed kent. Dit kan je weerhouden om je te oriënteren op een nieuwe carrièrestap. Je kunt bij ons ook anoniem de markt verkennen. Maak dus, als je nog twijfelt, zeker gebruik van onze consultants en ons netwerk. Zij laten je mogelijkheden zien die je zullen verrassen en die je uiteindelijk verder brengen.

Op zoek naar een uitdaging op management- en of directieniveau? Neem contact op met Robbie!

Polanski & Partners gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.