Directeur

Wouter Kingmans

“We hebben van deze kleine markt erg veel kennis, wat ons een goede gespreks- en kennispartner maakt.”

De visie waaruit Polanski & Partners de afgelopen jaren steeds verder is gegroeid, komt voort uit mijn realisatie over het belang van relaties. Dan heb ik over de relatie met zowel professionals als opdrachtgevers. Door de focus op een goede, duurzame relatie stellen we ons niet als doel om zoveel mogelijk CV’s naar onze relaties te sturen. We richten ons liever op kwaliteit en langdurig succes. Daarbij specialiseren we ons ook bewust in een nichemarkt, de gebouwgebonden installatietechniek. We hebben van deze markt erg veel kennis, wat ons een goede gespreks- en kennispartner maakt.

Waarom Polanski & Partners?

Wij kiezen er bewust voor om veel tijd te besteden aan een klein aantal profielen, waarbij we veel tijd en energie steken in een goed proces. Dat maakt ons succesvol. Als je als opdrachtgever bij ons een vraag neerlegt, ontvang je enkel profielen die perfect aansluiten. Dit scheelt niet alleen tijd, maar we vinden daarmee ook de beste professional voor de functie. Met al onze professionals houden we bovendien een uitgebreid intakegesprek waarbij we hun ambities, kennis en ervaring in kaart brengen. Je krijgt dus enkel CV’s die een perfecte match zijn en die bij zullen dragen aan de groei van het bedrijf.

Zoek je de beste professionals voor jouw vacatures? Neem contact op met Wouter.

“Er zijn voor techniekprofessionals genoeg kansen binnen de branche. Het is onze uitdaging om ze te helpen bij het vinden van de beste baan”

Wouters werkwijze

Vanaf mijn studententijd ben ik al bevriend met Robbie Geene. Beiden hadden we ervaring binnen arbeidsbemiddeling en deelden we eenzelfde visie over de markt en de kansen. Later zijn we samen bij Polanski & Partners ingestapt en hebben het bedrijf na een aantal jaar overgenomen. Dat was een mooie kans in een enorme groeimarkt met gepassioneerde professionals. Er zijn voor techniekprofessionals genoeg kansen binnen de branche. Het is onze uitdaging om ze te helpen bij het vinden van de beste baan. Wij kennen de bedrijven, de innovatieve technieken en de kansen van bijvoorbeeld de energietransitie. Vaak kunnen onze consultants je verrassen met de mogelijkheden door buiten de gebaande paden te treden en net een stap verder te denken.

Verder in techniek

Bij Polanski & Partners gaat het niet om het snelle succes, maar juist om goed en langdurig contact. We staan in contact met veel professionals, juist ook als deze niet bewust op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging. Zo kunnen we snel en adequaat schakelen op het moment dat een situatie binnen het bedrijf verandert, of als zich een mooie kans voordoet. Wij denken daarin mee als samenwerkingspartner in de operatie en de strategische planning van jouw personeel. Deze samenwerking is een synergie: door alle informatie kunnen wij gemakkelijker de juiste professionals werven. Het constante contact met zowel de opdrachtgever als met de latent zoekende professionals leidt tot kansen waarvan anders niemand had geweten. Zo brengen we kandidaat en klant verder in techniek.

Gouden tip

Bij het nemen van een beslissing heb je vaak te maken met emotionele en rationele argumenten. Het nemen van de juiste beslissing is zeker niet altijd de makkelijkste weg. Wanneer je een uitdaging niet uit de weg gaat en open staat voor alternatieve suggesties, kom je vaak tot onverwacht mooie nieuwe ervaringen. Ik zou iedereen aanraden om deze uitdaging aan te gaan.

Ga jij de uitdaging aan? Neem contact op met ons!

Polanski & Partners gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.