Kom verder in techniek

Samenwerken met Polanski & Partners

Al jaren ervaring binnen de installatiebranche en arbeidsbemiddeling. Met die vakspecialistische kennis weten onze ervaren consultants precies welke technische professionals bij jouw organisatie passen.

Professionals van niveau

Alleen het beste is goed genoeg. Dat geldt ook voor de professionals die we voorstellen. Onze ervaren consultants leveren alleen de kandidaten die passen bij jouw organisatie en opdracht. Van midden- tot hoge kaderfuncties, interim en executives. We denken met je mee en laten ons kennisniveau graag aan je zien. Sterker nog, we weten jouw verwachtingen te overtreffen met onze diensten.

Vaste banen

We vinden de perfecte kandidaat bij jouw vacature. Niet door tientallen cv’s te sturen, maar door kritisch te kijken wie de professional is en of die persoon bij jullie past. Wij gaan altijd voor die perfecte match. Hoe? Met onze moderne databasetechnieken en jarenlange ervaring binnen dit vakgebied. Waar jij de focus legt op jouw werk, pakken wij de arbeidsbemiddeling op. Zo blijf je bouwen aan jouw team.

Wij zijn voor zowel klanten als kandidaten echt een kennispartner

Robbie Geene | Directeur Polanski & Partners

Interim-opdrachten

Snel schakelen, daar zijn we goed in bij Polanski & Partners. Ons netwerk groeit dagelijks en we zijn constant in contact met zzp’ers en interim professionals. Zo hebben we een vaste groep aan professionals die klaarstaat om van jouw opdracht een succes te maken.

Executive search

Vakinhoudelijke kennis en een netwerk van topkwaliteit. Met deze 2 garanties starten wij de zoektocht naar hooggekwalificeerde professionals. Sterker nog, waarschijnlijk kennen we de perfecte kandidaat al. Juist omdat we constant de focus leggen op ons bestaande netwerk in het hoge segment. We brengen jouw organisatie in kaart om vervolgens goed te beoordelen wie er bij jullie past. We helpen je graag verder.

Meer informatie?

Neem contact op met Robbie Geene

Laat je gegevens achter en neem contact op om te kijken of dit de juiste uitdaging voor jou is!

Wil jij kennismaken?

Ons team

Nienke van Kampen

Jeroen van der Heijden

Patrick van Poolen

Jelle van Veen

Teun Engwirda

Lars van Looijengoed

Samuel van Bergen

Mick van Wijhe

Jitze Verschuren

Polanski & Partners gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.