Echte uitdagingen binnen arbeidsbemiddeling

Werken bij Polanski & Partners

Openhartig | Eigenwijs | Ambitieus?

        Groei met ons

Hoe we zijn

We zijn een jonge, goed gebekte, bruisende organisatie. Je voelt je bij ons thuis als je snelheid, kwaliteit, sterk groepsgevoel en zeggen waar het op staat, belangrijk vindt. Onze werksfeer is gezellig en informeel, we hanteren het ‘come as you’ are principe. Geen gedoe, gewoon jij. Groei jij met ons? 

Wat we doen

Polanski brengt mensen verder in techniek. We creëerden jarenlang carrièrekansen binnen de installatietechniek maar inmiddels is onze scope verbreed. Bij ons draait het om de techniek. Een sterk groeiende sector met veel veranderingen. Bijna iedereen in dit werkveld draagt bij aan belangrijke maatschappelijke omwentelingen zoals de verduurzaming. 
Ons werk is dat we de juiste mensen leveren voor een betere toekomst. We brengen mensen verder in techniek.

Waar onze waarden liggen, de gunfactor

Of je kiest voor een bedrijf is een kwestie van gunnen. Keuze is er genoeg. Dat heet krapte op de arbeidsmarkt. Jij kiest de beste werkplek op basis van wat jij belangrijk vindt. Waarden zijn uiteindelijk leidend voor die keuze. Het moet kloppen. Wij vinden de onderstaande waarden enorm belangrijk. Jij ook?

Openhartig | Eigenwijs | Ambitieus

Zeggen waar het op staat is waar het om gaat. Ben jezelf, eerlijk, gemakkelijk maar niet eenvoudig. Laat ook anderen vooral zichzelf zijn. Durf

Je werkt doelgericht maar wel op je eigen manier. Hoe iedereen het doet, hoeft niet per se de juiste weg te zijn. Er zijn altijd mogelijkheden om het anders te doen. Aan morgen werk je altijd vandaag. Als je zelf de weg weet kun je anderen ermee helpen. Samen verder.

Strakke plannen om zo wensen waar te maken. Ambities zijn de leidraad voor je succes. Niet je tanden in het stuur maar werken met ‘purpose in mind’. Groei is persoonlijk en zakelijk. Geld verdienen maar ook bijdragen aan beter. Resultaat telt.

Doorgroeimogelijkheden

Bij ons krijg je de kans om jezelf te blijven ontwikkelen in je eigen tempo. Wij vinden het belangrijk dat we scherp voor ogen hebben wat jouw persoonlijke ambities zijn. Op basis van de interne  doorgroeimogelijkheden en jouw ambities stellen we een groeiplan op.

Wat zijn jouw voordelen?

  •  persoonlijke loopbaanontwikkeling, bijvoorbeeld met doelgerichte trainingen
  •  de gezelligste vrijdagmiddagborrel én een maandelijkse borrel in een lokale kroeg
  •  ambitieuze collega's 
  •  sporten onder werktijd, zo blijf je fit en summer ready
  •  uncapped bonussen (je kan héél veel geld verdienen dus) 
  •  de allertofste personeelsuitjes zoals met het hele team op wintersport of vliegen in een helikopter.

Dit is jouw baan

Natuurlijk zie je het helemaal zitten om met professionals binnen de installatietechniek te werken. Hier kom je samen met het hechte team voor echte uitdagingen te staan. Zie jij jezelf al bij Polanski & Partners werken? Perfect. We komen graag in contact met je.

Bekijk alle interne vacatures
 

Wil jij kennismaken?

Ons team

Nienke van Kampen

Jeroen van der Heijden

Patrick van Poolen

Jelle van Veen

Teun Engwirda

Lars van Looijengoed

Samuel van Bergen

Mick van Wijhe

Jitze Verschuren

Polanski & Partners gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.