Thomas, verder in techniek

Verder in techniek

Thomas: Ik wil zoveel mogelijk ervaring opdoen, ik ben nog lang niet uitgegroeid.

In deze serie spreken we professionals die door Polanski & Partners verder zijn gebracht in techniek. Hoe heeft Polanski & Partners hen geholpen? En welke stappen hebben deze professionals gezet in hun carrière? Lees het hier!

Naam: Thomas
Functie: Projectcoördinator bij Bosman Bedrijven
Wil verder in techniek omdat: ik zoveel mogelijk ervaring op wil doen en nog lang niet uitgegroeid ben.

Al op vijftienjarige leeftijd begon mijn carrière in de gebouwgebonden installatietechniek. In eerste instantie was dat als monteur. In de tien jaar die daarop volgden ben ik via leidinggevend monteur en inkoper doorgegroeid naar werkvoorbereider. Dat was een fantastische plek. Daarom heb ik ook altijd gedacht dat ik in de uitvoering zou blijven werken. Ik vind het mooi om te zien hoe een gebouw ontstaat door de inzet van een sterk team. Toch deed een volgende uitdaging zich aan na contact met Polanski & Partners: projectcoördinator bij Bosman Bedrijven. Het was de perfecte volgende stap: ik ben op de bouw, maar heb tegelijkertijd wel meer uitdaging in mijn werk.

Waarom Polanski & Partners?

Het eerste contact met Arthur de Best maakte me meteen nieuwsgierig. Op dat moment was ik namelijk niet actief op zoek naar een nieuwe uitdaging. Na een goed gesprek hebben we regelmatig contact gehad over de mogelijkheden in de branche. Toen Arthur me een gegeven moment op de hoogte bracht van de functie van projectcoördinator, werd ik enthousiast. Zo enthousiast, dat ik direct weer contact heb opgenomen.

Het was heel prettig hoe Arthur me de mogelijkheden binnen de branche heeft laten zien. Terwijl hij mij tegelijkertijd de vrijheid heeft gegeven om zelf te kiezen wanneer ik er klaar voor was om verder te kijken.

Het eerste jaar van mijn functie had ik een contract via Polanski & Partners. Daarna kreeg ik de mogelijkheid om in vaste dienst te treden bij Bosman bedrijven. Doordat mijn arbeidsvoorwaarden eerder al heel secuur en in goed overleg door Polanski & Partners zijn vastgesteld, was dit een makkelijke overgang.

Wil je weten welke vacatures wij aanbieden voor vaste banen?

Bekijk onze vacatures!

“Het was heel prettig hoe Arthur me de mogelijkheden binnen de branche heeft laten zien. Terwijl hij mij tegelijkertijd de vrijheid heeft gegeven om zelf te kiezen wanneer ik er klaar voor was om verder te kijken. “
“ik wil zoveel mogelijk ervaring opdoen, ik ben nog lang niet uitgegroeid.”
Thomas | Projectcoördinator

Verder in de techniek

Ik ben bewust bezig met mijn toekomst, zowel persoonlijk als op mijn vakgebied. Zo ben ik op dit moment mijn HBO opleiding Technische Bedrijfskunde aan het afronden, maar ik ben zeker nog niet uitgeleerd. Momenteel oriënteer ik mij op een vervolgopleiding en is het mijn ambitie om over een jaar projectmanager te kunnen worden.

In de volgende periode van vijf tot tien jaar wil ik op mijn vakgebied zoveel mogelijk ervaring opdoen in innovaties en ketensamenwerking. Daarbij geloof ik dat we steeds meer zullen uitbesteden en meer gaan samenwerken in onze markt.

Gouden tip

Als mensen zien dat je wilt leren, komen ze naar je toe om je bepaalde zaken uit te leggen en uiteindelijk om jou om hulp te vragen. Stel je dus bescheiden, maar wel altijd proactief op. Op deze manier kom je automatisch in verbinding met de juiste professionals waardoor jouw leercurve omhoog gaat.

Wil jij net als Thomas ook verder in de techniek?

Plan een gesprek in met onze consultants.

Het laatste nieuws ontvangen?

Wil jij op de hoogte blijven van het laatste nieuws binnen jouw vakgebied? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Inschrijven

Polanski & Partners gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.