Vacatures Adviseur / Consultant

Adviseur Beheer & Onderhoud - Zuid-Holland

Als Adviseur Beheer & Onderhoud ben jij binnen deze organisatie verantwoordelijk voor onderhoudsvraagstukken en assetmanagement voor verschillende toonaangevende opdrachtgevers.
Gepubliceerd: gisteren
Referentie nr:#POPS02388

Technisch Ontwikkelaar Installatietechniek - Noord-Holland

In de rol van Technisch Ontwikkelaar ben je verantwoordelijk voor de gehele tenderfase van aansprekende projecten binnen de complexe woningbouw.
Gepubliceerd: 2 dag(en) geleden
Referentie nr:#POLE02386

Accountmanager Installatietechniek - Eindhoven

Heb jij een commerciële instelling en breng jij dit graag in praktijk in een dynamische, technische omgeving? Dan is de functie van Accountmanager Installatietechniek erg interessant voor jou!
Gepubliceerd: 2 dag(en) geleden
Referentie nr:#POLB02385

Engineer / Projectleider Werktuigbouwkunde - Rotterdam

Vertaal jij klantwensen als geen ander naar conceptuele ontwerpen en pak jij daarnaast ook graag het initiatief in het contact met klanten en collega's? Dan is de functie van Engineer /...
Gepubliceerd: 5 dag(en) geleden
Referentie nr:#POAB02351

Adviseur Rgd-BOEI - Tilburg

In de rol van Adviseur ben jij dé specialist op het gebied van Rgd-BOEI en draag jij bij aan het tot een hoger niveau tillen van het Asset Management van de organisatie.
Gepubliceerd: 5 dag(en) geleden
Referentie nr:#POLB01376

Inspecteur / Adviseur NEN 2767 - Regio Rotterdam

Als Inspecteur / Adviseur NEN 2767 ben je de interne- en externe vraagbaak voor verduurzamingsmaatregelen, conditiemetingen, inspectiemethodieken en onderhoudsmanagement. 
Gepubliceerd: 08-11-2019
Referentie nr:#POAB02347

Adviseur Werktuigbouwkunde - Noord-Holland

Als Adviseur Werktuigbouwkunde ben je eindverantwoordelijk voor complexe projecten binnen de utiliteit. Je geeft advies en bent vanaf de initiatiefase t/m de oplevering betrokken bij deze projecten.
Gepubliceerd: 24-10-2019
Referentie nr:#POLE02288

Adviseur Legionella - Zuid-Holland

De functie van Adviseur Legionella is een mooie combinatie tussen het technisch adviseren van klanten en commercie. Je bent het directe aanspreekpunt van de klant.
Gepubliceerd: 21-10-2019
Referentie nr:#POPS02275

Ontwerper/Adviseur Werktuigbouwkunde - Overijssel

Naast de functie van ontwerper ben je ook werkzaam in de rol van adviseur. Je hebt hierin een adviserende rol in het aanbestedingstraject
Gepubliceerd: 19-09-2019
Referentie nr:#PODW02127

Adviseur Energie - regio Zuid-Holland

Als Consultant Energie houd jij je bezig met energiemaatregelen die bijdragen om duurzaamheidsdoelstellingen te realiseren. 
Gepubliceerd: 18-09-2019
Referentie nr:#POJG02136