Zoekresultaten

Werkvoorbereider Elektrotechniek - Utrecht

Als Werkvoorbereider E ben jij de belangrijkste schakel tijdens de projectvoorbereiding en uitvoering binnen het vaste projectteam. 
Gepubliceerd: gisteren
Referentie nr:#POLE01692

Technisch Adviseur Beheer & Onderhoud - Overijssel

Als Technisch Adviseur Beheer & Onderhoud ben je verantwoordelijk voor het opstellen van meerjaren onderhoudsplanningen en daarnaast ben je actief bezig met het bijhouden van...
Gepubliceerd: gisteren
Referentie nr:#POL01691

Adviseur Energie - Regio Utrecht

Als Consultant Energie hou jij je bezig met energiemaatregelen die bijdragen om duurzaamheidsdoelstellingen te realiseren. 
Gepubliceerd: gisteren
Referentie nr:#POLE01657

Manager Meet- en Regeltechniek - Utrecht

Ben jij ervaren en heb je specialistische kennis op het gebied van meet en regeltechniek? Dan is de functie Manager M&R op jouw lijf geschreven. 
Gepubliceerd: gisteren
Referentie nr:#POLE01654

Installatietechnisch Adviseur - Regio Utrecht

Als installatietechnisch Adviseur heb je een belangrijke rol in de advisering aan opdrachtgevers van ontwerp tot aan de uitvoering.
Gepubliceerd: 14-03-2019
Referentie nr:#POLE01666

Technisch Adviseur M&R - Utrecht

Als Technisch Adviseur Meet- en Regeltechniek houd jij je bezig met installatie-oplossingen die je van begeleidt van ontwerp- tot opleveringsfase. 
Gepubliceerd: 14-03-2019
Referentie nr:#POLE01656

Tendermanager Beheer & Onderhoud - Utrecht

Als Tendermanager Beheer & Onderhoud ben jij verantwoordelijk voor de acquisitie van nieuwe klanten en zorg je ervoor dat bestaande contracten en relaties worden behouden en...
Gepubliceerd: 14-03-2019
Referentie nr:#POLE01655

Projectleider E - Noord-Brabant

Als Projectleider E ben je eindverantwoordelijk voor aansprekende utilitaire projecten en krijg je de ruimte om jezelf verder te ontwikkelen binnen het vakgebied.
Gepubliceerd: 12-03-2019
Referentie nr:#POAB00701

Gebouwbeheerder Utiliteit - Noord-Brabant

Als Gebouwbeheerder Utiliteit ben je niet zelf meer aan het sleutelen, maar ook treed je op als dé technisch adviseur voor onderhoudspartijen en klanten!
Gepubliceerd: 07-03-2019
Referentie nr:#POPP00947

Kostendeskundige/Conceptueel Ontwerper W - Gelderland

Als Kostendeskundige/Conceptueel Ontwerper W ben je verantwoordelijk voor de kostprijsbegrotingen en het conceptueel ontwerp van W-installaties voor aansprekende projecten in de utiliteit.
Gepubliceerd: 06-03-2019
Referentie nr:#POPP01652