Vacatures Technicus / Monteur

Chef Monteur Werktuigbouwkunde - Gelderland

Ben jij de persoon die het overzicht houdt waar anderen het verliezen?  Breng jij het uitvoerende team naar een hoger technisch niveau? Dan is dit een interessante vacature voor je.
Gepubliceerd: 2 dag(en) geleden
Referentie nr:#PODW02124

Servicetechnicus/Beheertechnicus E - regio Tilburg/Breda

Werk jij graag op aansprekende locaties aan complexe installaties en wil jij je graag verder ontwikkelen binnen de techniek? Dan is de functie van Servicetechnicus/Beheertechnicus E echt iets voor...
Gepubliceerd: 5 dag(en) geleden
Referentie nr:#POLB02121

Servicetechnicus/Beheertechnicus W - regio Tilburg/Breda

Werk jij graag op aansprekende locaties aan complexe installaties en wil jij je graag verder ontwikkelen binnen de techniek? Dan is de functie van Servicetechnicus/Beheertechnicus W echt iets voor...
Gepubliceerd: 5 dag(en) geleden
Referentie nr:#POLB02118

Chef monteur elektrotechniek - Zuid-Holland

In deze uitdagende leidinggevende rol stuur jij 10-15 medewerkers aan. Als vakman dien jij als bron van kennis voor jouw monteurs.
Gepubliceerd: 11-09-2019
Referentie nr:#POPS02112

1e Monteur Beveiligingsinstallaties - Zuid-Holland

Een competitief salaris en mooie secundaire voorwaarden  Leuke gevarieerde, uitdagende projecten in een dynamische omgeving Je kunt jezelf blijven ontwikkelen dankzij door de...
Gepubliceerd: 09-09-2019
Referentie nr:#POPS02099

Uitvoerder/Montageleider E - Noord-Brabant

Heb jij een passie voor techniek en pas jij dit graag in een leidinggevende functie toe binnen uitdagende projecten? Dan is de functie van Uitvoerder/Montageleider E ideaal voor jou!
Gepubliceerd: 05-09-2019
Referentie nr:#POAB00737

Uitvoerder W - Regio Eindhoven

Werk jij graag aan uitdagende utilitaire projecten en loop jij niet weg voor verantwoordelijkheden op de bouwplaats? Dan is de functie van Uitvoerder W erg interessant voor jou!
Gepubliceerd: 05-09-2019
Referentie nr:#POAB00721

Meewerkend Voorman Elektrotechniek - Brabant

Wil jij je graag verder ontwikkelen binnen de installatietechniek, maar daarnaast ook nauw met de techniek verbonden blijven? Dan is de rol van Meewerkend Voorman Elektrotechniek echt iets voor jou!
Gepubliceerd: 03-09-2019
Referentie nr:#POLB02070

Meewerkend Voorman W - Brabant

Wil jij je graag verder ontwikkelen binnen de installatietechniek, maar daarnaast ook nauw met de techniek verbonden blijven? Dan is de rol van Meewerkend Voorman W echt iets voor jou!
Gepubliceerd: 03-09-2019
Referentie nr:#POLB02069

Meewerkend Voorman E / W - Regio Utrecht

Als Meewerkend Voorman heb je een zeer afwisselende rol binnen uitdagende projecten in de utiliteit, waarbij je verantwoordelijk bent voor de elektrotechnische en/of werktuigbouwkundige installaties.
Gepubliceerd: 28-08-2019
Referentie nr:#POLE02055