Vacatures Werktuigbouwkunde

Aankomend Engineer Werktuigbouwkunde - Noord-Brabant

In de rol van Aankomend Engineer Werktuigbouwkunde heb je dé mogelijkheid je verder te ontwikkelen binnen de installatietechniek, mede aan de hand van de nieuwste technologieën. 
Gepubliceerd: gisteren
Referentie nr:#POLB01893

Chef Monteur Werktuigbouwkunde - Gelderland

Ben jij de persoon die het overzicht houdt waar anderen het verliezen?  Breng jij het uitvoerende team naar een hoger technisch niveau? Dan is dit een interessante vacature voor je.
Gepubliceerd: 2 dag(en) geleden
Referentie nr:#PODW02124

Projectleider/Bedrijfsleider W - Noord-Brabant

Heb jij de ambitie door te groeien op managementniveau en daarnaast ook dicht bij de operatie betrokken blijven? Dan is de functie van Projectleider/Bedrijfsleider W echt iets voor jou!
Gepubliceerd: 5 dag(en) geleden
Referentie nr:#POLB02125

Werkvoorbereider/Projectleider W - omgeving Den Bosch/Eindhoven

Wil jij je graag doorontwikkelen tot volwaardig projectleider binnen een professioneel familiebedrijf? Dan is de functie van Werkvoorbereider/Projectleider W erg interessant voor jou!
Gepubliceerd: 11-09-2019
Referentie nr:#POLB02110

Manager Operations W - Noord-Brabant

Als Manager Operations W geef je sturing aan verschillende afdelingen van een middelgrote installateur. Als rechterhand van de directeur denk je tevens mee op tactisch- en strategisch niveau en de...
Gepubliceerd: 10-09-2019
Referentie nr:#POAB01876

Tendermanager Installatietechniek - Omgeving Eindhoven/Den Bosch

Pas jij graag jouw technische, commerciële en financiële skills toe binnen één functie? Dan is de rol van Tendermanager Installatietechniek de functie voor jou!
Gepubliceerd: 06-09-2019
Referentie nr:#POLB02090

Calculator / Kostendeskundige W - Regio Utrecht

Als Kostendeskundige W maak je calculaties en doe je de pre-engineering voor offertes en aanbestedingen in de utiliteit. 
Gepubliceerd: 06-09-2019
Referentie nr:#POLE02089

Uitvoerder W - Regio Eindhoven

Werk jij graag aan uitdagende utilitaire projecten en loop jij niet weg voor verantwoordelijkheden op de bouwplaats? Dan is de functie van Uitvoerder W erg interessant voor jou!
Gepubliceerd: 05-09-2019
Referentie nr:#POAB00721

BIM Manager - Omgeving Tilburg/Eindhoven

Ben jij helemaal weg van BIM en wil je dit graag dagelijks toepassen in jouw werk in een zeer dynamische functie? Dan is de rol van BIM Manager perfect voor jou!
Gepubliceerd: 04-09-2019
Referentie nr:#POLB02075

Meewerkend Voorman W - Brabant

Wil jij je graag verder ontwikkelen binnen de installatietechniek, maar daarnaast ook nauw met de techniek verbonden blijven? Dan is de rol van Meewerkend Voorman W echt iets voor jou!
Gepubliceerd: 03-09-2019
Referentie nr:#POLB02069