Polanski & Partners voor werkgevers


De kwaliteit van het personeel is bepalend voor het succes van de organisatie. Met het toenemende tekort aan hoogwaardig gekwalificeerd personeel binnen de installatiebranche is het aantrekken van de beste medewerkers een steeds grotere opgave.

Polanski & Partners is de specialist om u hierbij te ondersteunen.


Wij kennen de markt

Wij zijn al enkele decennia actief als bemiddelaar voor (hoger opgeleid) personeel in de installatiebranche. We kennen deze markt daardoor zeer goed, we hebben inzicht in de belangrijkste ontwikkelingen en we kennen veel individuele bedrijven van binnen. Hierdoor kunnen we goed inschatten of kandidaten in de structuur en de cultuur van de organisatie passen.


Wij kennen de kandidaten

In de loop der jaren hebben wij een zeer uitgebreide database met kandidaten CV’s en profielschetsen opgebouwd. Door moderne database technieken zijn deze waardevolle gegevens voor ons eenvoudig te ontsluiten om bij een bepaald functieprofiel passende kandidaten te vinden.


Persoonlijk contact

Daarnaast onderhouden we doorlopend contact met veel professionals binnen de installatiebranche. De persoonlijke ontmoeting is een essentieel element in onze aanpak, zowel met opdrachtgevers als met kandidaten.

Met het netwerk en de persoonlijke aanpak van Polanski & Partners vindt u snel de juiste medewerker die perfect binnen uw organisatie past.


Proactieve samenwerking

Indien gewenst houden wij u op de hoogte van interessante kandidaten die zich bij u in de omgeving oriënteren op de arbeidsmarkt. Zo heeft u als eerste kennis van de (latent) zoekende professionals. Ook hierbij hebben wij extra aandacht voor de persoonlijke eigenschappen van de kandidaat in relatie tot de organisatie.


Exclusief

Met verschillende relaties hebben wij onze samenwerking nog verder uitgebreid in een exclusieve samenwerking. Polanksi & Partners kan betrokken worden in (meerjarige) personeelsplanning en de complete werving en selectie van medewerkers voor zijn rekening nemen van opstellen functieprofiel tot en met de onderhandelingen met betrekking tot de arbeidsvoorwaarden.


Polanski & Partners is voor u:

  • een bewezen partner met jarenlange ervaring 
  • het adres voor snelle en gerichte search naar passende kandidaten 
  • een proactieve partner die investeert in de opbouw van langdurige relaties


Kortom:

Een zorg minder voor uw organisatie waardoor u zich volledig kunt richten op de primaire bedrijfsactiviteiten.

Een zorg minder

Polanski & Partners ondersteunt u graag bij het aantrekken van de beste medewerkers. Hierover voorzien wij u graag van meer informatie.

Neem contact met ons op